HALLOWEEN 15% KORTING

Dagen00
Uren00
Minuten00
Soft Bh®
€24,99€37,00

★ ★ ★ ★ ★ 39 reviews

Van natuurlijke zachte stof


Telkens verbeterend proces


Meer dan 40.000 tevreden klanten


100% Geld terug garantie

Naadloze BH

Als jij net als wij niet kan wachten tot je thuis bent zodat je eindelijk die vervelende bh uit kan doen, dan is de Soft BH de perfecte oplossing voor jou. De bh is gemaakt van super comfortabel nylon, waardoor je constant een heerlijk luchtig gevoel hebt. Een beetje te vergelijken met je favoriete pyjama outfit aan trekken! De wijde bandjes zorgen voor nog extra comfort en support, je leest het goed ja! Geen pijnlijke sneetjes meer van bh bandjes die in je schouder snijden. Er goed uit zien én je fantastisch voelen. Twee vliegen in een klap.


Waarom softshaper

Verbeter je houding

Het is echt niet erg om af en toe een 'off day' te hebben en het is al helemaal niet erg om op zo'n dag een kleine boost te willen! Daarnaast biedt de shapewear van SoftShaper jou nog meer. Verbeter je houding door de shapewear dagelijks te dragen, zo wordt je rug recht gepositioneerd, gecorrigeerd en ondersteund waar nodig. Verlicht compressie op je rug door middel van Softshaper shapewear en rugklachten zijn verleden tijd!

Geschikt voor elke gelegenheid

Of het nu gaat om verjaardagen, bruiloften of andere speciale evenementen, je kunt jouw SoftShaper dragen waar en wanneer je maar wilt. Boost je zelfvertrouwen en straal ongeacht de gelegenheid. Het naadloze ontwerp maakt dat je je goed voelt onder elke jurk of outfit terwijl niemand jouw geheimpje zal ontdekken!


Het verhaal van Softshaper

Al onze shapers zijn zorgvuldig geselecteerd om voor jouw al perfecte lichaam ingezet te kunnen worden als zelfvertrouwen boost die jij op welk moment dan ook nodig hebt. Zo heb je meer tijd om te genieten van de wereld om je heen in plaats van je druk te maken om hoe je jurkje valt.


Mocht je al weer de rillingen krijgen door idee van body positiviteit door shapewear, vraag je het volgende dan eens af: Hoe verschillend is comfortabel, zelfvertrouwen boostend shapewear van een mooi paar schoenen? Of eens goed gaan zitten voor je make up om jezelf net die extra boost te geven.


Met al meer dan 50.000 vrouwen die shapewear van Softshaper hebben geprobeerd vormen we een hechte community die de taboe rond shapewear willen doorbreken en bespreekbaar willen maken. We willen iedereen aandachtig helpen en stap voor stap een stukje zelfverzekerder maken.


Zie Softshaper als een plek zonder vooroordelen, waar iedereen elkaar begrijpt en elkaar wil helpen.

Wat de dames zeggen over ons

Enkele reviews van softshapers klanten

Bestel vandaag!

zodra de voorraad op is vervalt de aanbieding..

We hebben al meer dan 25.000 vrouwen geholpen om lekkerder in hun vel te zitten, hen de keuze gegeven tussen wel of geen shapewear. De taboe rondom shapewear wordt steeds meer doorbroken en dat doen we niet alleen, dat doen we samen.

Days00
Hours00
Minutes00
Seconds00
€37,00€24,99
Soft Bh®
BeigeZwartWit2 Pack - Beige2 Pack - Zwart2 Pack - Wit3 Pack - Beige/ Zwart/ Wit
SMLXLXXLXXXL4XL5XL

Deze aanbieding vervalt zodra de voorraad op is

0
0
-1
-2
0
-1
-1
0
-1
-2
1
-2
-3
-2
0
-1
1
3
2
3
5
4
3
1
0
0
-1
-2
-1
-1
-1
0
-1
-2
1
-2
-3
-3
0
0
0
2
2
3
5
4
3
1
5
-1
0
-5
0
0
0
-1

Altijd tevreden vrouwen

100% Soft

Wereldwijd verkocht

Gratis verzending

10.000 vijfsterrenrecensies in drie weken